Vánoční jarmark

19.12.2017 15:18

Ve čtvrtek 14. prosince jsme uspořádali již tradiční Vánoční jarmark. 

Protože víme, že rodiče a prarodiče mají radost, když vidí, jak šikovné mají děti, připravili jsme pro ně i letos několik vystoupení. A tak jsme si vzpomněli na Večerníčka, zanotovali Zima je, zima je, s Hanou Zagorovou, slyšeli rytmický Cup song, Ódu na dřevo v německém jazyce a několik dalších vystoupení. Nakonec nás ve velkém stylu, jak už to tak v Rusku bývá, navštívil carevič Ivan s krásnou Nastěnkou, loupežníky a sličnými uchazečkami o jeho ruku. I Dědeček Hříbeček si cinknul na zvoneček.. Toto vystoupení právem sklidilo veliké ovace.
Poté si všichni přítomní společně zazpívali koledu "Štědrej večer nastal" a už se otevřely dveře tříd a byl zahájen ten pravý jarmark, tedy prodej připravených výrobků, dárečků, pamlsků a jiných dobrot. Jako obvykle měly velký úspěch bagety žáků 9. ročníku, ale i kavárna a cukrárna měly dostatek zákazníků. Jako každý rok bylo k vidění velké množství krásných výrobků, které připravily děti v pracovních činnostech, i šikovné maminky a babičky. 
Velké poděkování patří všem pedagogickým pracovníkům, kteří se na přípravě vystoupení podíleli, šikovným účinkujícím, výřečným moderátorům, prodavačům v obchůdcích a v neposlední řadě všem, kteří jste si našli v tomto uspěchaném čase hodinku, dvě, a přišli za námi pobýt.
Přejeme všem klidný advent, krásné Vánoce a mnoho štěstí, zdraví, úspěchů, spokojenosti a hojnosti v příštím roce :-)
Kateřina Grycová, DiS. a Mgr. Jana Žďárská 

Fotogalerie: Vánoční jarmark