Besídka pro rodiče

05.05.2016 06:38

Úterní odpoledne 3.5.2016 se obecní sál naplnil maminkami, babičkami, tatínky, dědečky, tetičkami, strýčky,.... A víte proč? Čekala nás besídka pro rodiče! 

Děti ze třídy Myšičky i Kočičky se pečlivě připravovaly, a tak nám nic nebránilo besídku začít. Jako první vystupovaly děti ze třídy Myšičky. Ocitli jsme se v ZOO, kde byla nejenom slůňata, ale také žirafy, opice, hroši a v neposlední řadě tučňáci. Se zvířaty nás děti seznámily básničkou a tanečkem. Jak už to v ZOO bývá, všechna zvířátka jdou spát.... Teď je tedy ta pravá chvíle, aby na řadu přišly děti ze třídy Kočičky. Jak už napovídala první písnička - jsou parta správná! Umí plno hádanek nejenom o mamince a tatínkovi. Na pár minut jsme se mohli seznámit s jejich angličtinou, a potom děti předvedly, že i tancování ovládají na jedničku! Písničku "Děti ráje" a "Auťák" z muzikálu Pomáda, děti zvládly perfektně.

Závěrem besídky paní učitelka vyhlásila výsledky sběru papíru. Výherci dostali odměnu a děti, které papír celý rok sbíraly, dostaly malou pozornost. 

 

Děkujeme odičům za pomoc při přípravě kostýmů a budeme se těšit zase příště, při další besídce :)