Letní večírek firmy ROMPA CZ a ROMPA HOLDING v Allvetu ve Vyškově

26.06.2017 19:26

Dne 9. 6. 2017 žáci naší školy vystoupili se svým  kulturním programem na letním večírku firmy ROMPA CZ a firmy ROMPA HOLDING.

Programem provázela Esterka Fečová, žákyně 8. Ročníku, a Rosťa Břoušek, žák 6. ročníku, a to Esterka v češtině a Rosťa v angličtině.

Nejprve vystoupila Jolanka Honzáková, žákyně 3. ročníku, která zazpívala slovenskou píseň Na bieleho koňa zpěvačky Kristíny. Potom žáci 3. ročníku zatančili a zazpívali píseň Moje matematika. Žáci 6. ročníku zazpívali anglickou píseň O kokosech.

Zajímavostí letošního programu byla taneční sestava žákyně 1. ročníku a mažoretky Natálky Navrátilové, která se umístila na 4. místě na mistrovství ČR a byla nominovaná na mistrovství Evropy, které se bude konat v Itálii.

Žáci 3. - 5. ročníku společně zazpívali anglickou píseň O veselých prasátkách a všichni se rozloučili krásným tanečním vystoupením žáků 6. až 8. ročníku pod vedením paní asistentky Kristýny Novotné.

Všichni vystupující dostali velkou pochvalu od majitele firmy pana Patricka Gerarda a managementu firmy a jako poděkování si každý odnesl nejen pěkný dárek, ale také pochoutky z firemního rautu.

Fotogalerie: Letní večírek firmy ROMPA CZ a ROMPA HOLDING v Allvetu ve Vyškově