Přespolní běh

23.09.2016 19:59

Úkolem školy je výchova harmonicky rozvinuté osobnosti. Znamená to vytvářet prostor a podmínky pro duševní vývoj žáka, ale také posilování jeho fyzických schopností. Současný způsob života dětí a mladých lidí však často nectí potřebu tělesných cvičení a pohybu.

Proto vyučující ZŠ Bohdalice zabezpečující činnost školního sportovního klubu připravili podobně jako v uplynulých letech přespolní běh v prostorách zámeckého parku za budovou školy pro děti z MŠ Bohdalice, MŠ Kučerov, ale i žáky 1. a 2. ročníku základní školy.

Se zápalem, vlastním těmto nejmenším dětem, absolvovali malí sportovci trasu závodu. Všichni dorazili úspěšně do cíle a mnozí dokonce i s úsměvem na rtech.  Zde se jich hned ujali nejen jejich pedagogové, ale také žáci 7. ročníku, kteří pomáhali při organizaci akce.

Odměnou třem nejlepším v každé ze čtyř pořádaných kategorií byly čokoládové medaile a obdiv „poražených“. Ale ani ostatní účastníci závodů neodcházeli s prázdnou. Všichni malí běžci dostali za odměnu dárek a samozřejmě teplý čaj..

Spokojeny nakonec odcházely nejen děti, účastníci závodu, ale i jejich učitelé a organizátoři akce, neboť akce se vydařila po všech stránkách.

Mgr. František Vybíral

vedoucí sport. klubu

 

Prespolni_beh_vysledky.pdf

Fotogalerie: Přespolní běh

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5