Výsledky dotazníkového šetření, informace o tabulce Přehled odevzdaných materiálů

27.03.2020 14:22

Vážení rodiče, milí žáci,

 

máme za sebou další náročný týden. Děkuji našim žákům za veškerou práci, kterou v tomto týdnu odvedli. Mám od Vašich učitelů zprávu o tom, že většina z Vás spolupracuje a snaží se úkoly na dálku plnit. Děkuji také Vám, rodičům, kteří svým dětem v této nelehké práci pomáháte.

Na začátku týdne jsem zasílal dotazník, který je pro nás cennou zpětnou vazbou. Dorazilo mi celkem 71 odpovědí. Zde jsou výsledky:

 

S informacemi získanými z dotazníku nyní pracujeme. Děkuji také za Vaše náměty a nápady. Některé už zkoušíme (např. online konference), na další se dostane. Z dotazníků vyplynula také potřeba zpřehlednit zadávané úkoly a vést rodiči i žákům dostupnou evidenci o splněných i nesplněných úkolech. 

Do složky každé třídy (zatím pouze 2. stupně) byla umístěna tabulka, kde budeme přehledně zadávat jednotlivé úkoly a průběžně doplňovat informace o plnění. K tabulce během víkendu vznikne vysvětlující video, odkaz na něj rozešlu Edookitem. Z důvodu ochrany osobních údajů budou v tabulkách namísto jmen uvedena čísla (ID žáka). Edookitem dostanete zprávu o tom, které číslo bylo Vašemu dítěti přiděleno.

Tabulka nabízí:

  • žákům přehled úkolů a termínů
  • rodičům přehled o plnění úkolů

Budete-li chtít cokoliv probrat, pomoct s nastavením počítače, nebo poradit, kde co najít, prosím obraťte se na nás. 

Také se na mě prosím obraťte, máte-li ve škole nějaké učebnice nebo sešity, které k práci potřebujete. Domluvíme se na předání.

V pondělí od 9 hodin do 10 hodin zodpovím Vaše dotazy také videokonferencí na tomto odkaze:

https://meet.jit.si/zsbohdalice

Prosím využijte nadcházejícího víkendu především k odpočinku a načerpání sil.

Pěkné dny a zdraví!

Jakub Vaštík

 

PDF zde