Poděkování starostovi obce a zastupitelům

10.10.2016 18:59

Dovolte mi, abych touto cestou velmi poděkovala panu starostovi Vlastimilu Rožnovskému a zastupitelům obce Bohdalice-Pavlovice za zahájení tolik potřebné rekonstrukce oken a vnějšího pláště budovy základní školy.

Rekonstrukce začala v červenci 2016, a to výměnou oken a venkovních dveří v zadní střední části budovy, tedy v současně přebudované 1. třídě. Tento počáteční krok financovala škola, a to i díky sponzorskému daru nejmenovaného dárce. Dveře i okna si zachovávají historickou podobu dle dobových fotografií.

Ke konci července a v srpnu proběhla rekonstrukce celého průčelí budovy financovaná obcí Bohdalice-Pavlovice. Vyměnila se okna, zrekonstruovala se terasa a vnější plášť průčelí budovy. Rovněž se po mnoha a mnoha letech zprovoznily nádherné hodiny na vrcholku průčelí, podle kterých si klidně můžete seřídit čas. :-)

A opět díky Obci Bohdalice-Pavlovice se v průběhu října a listopadu 2016 pokračuje v rekonstrukci budovy výměnou oken v aule, tedy v zadní střední části budovy a v rekonstrukci fasády tamtéž.

Naše škola, náš zámek začíná být i z vnějšku překrásným!!! Jsme velmi rádi, když rodiče a hosté školy obdivují, co všechno se na naší škole změnilo a zmodernizovalo, a jsou velmi nadšeni, že i plášť budovy se rekonstruuje a škola začíná vypadat krásně i zvenčí.

Jak říkal kdysi pan Werich: „Podle kabátu se svět měří“ „a to je pravda odvěká.“ :-)

Velké poděkování nás všech náleží panu starostovi Vlastimilu Rožnovskému a zastupitelům obce Bohdalice-Pavlovice!!!

Karin Šulcová, ředitelka školy

Fotogalerie: Rekonstrukce školy a poděkování